Hjem / Aktuelt / Gå 60 kilometer i april

Gå 60 kilometer i april

For en verden uten MS!

Denne april inviterer vi på nytt alle entusiastiske vandrere til en spennende utfordring: Bli med oss og gå 60 kilometer i april! Samtidig kan bidra med å samle inn livsviktige kroner for mennesker som lever med multippel sklerose (MS) i Norge! La oss sammen ta skritt for en verden uten MS 💙

Slik blir du med

Det er vi i MS-forbundet som arrangerer utfordringen for å samle inn livsviktige kroner til alle som lever med MS i dag, og til de som rammes i fremtiden.  Alle bidrag er like viktige, og vi trenger all hjelp vi kan få! 

Når du melder deg på, og har samlet inn minst 100 kroner, vil du motta vår flotte t-skjorte som et symbol på din innsats og bidrag inn i arbeidet for en verden uten MS. 
 

Bli med i Facebookfelleskapet

Vi har en egen Facebook-gruppe for alle dere som deltar i utfordringen. Bli en del av gruppen for motivasjon og tips fra medvandrere og din heiagjeng.

Start en innsamling og få en fresh t-skjorte

Legg inn bestilling på t-skjorten og aktiver din helt egen innsamling på Facebook her: ms.no/gaa60. Vi sender deg t-skjorten når du har samlet inn minst 100 kroner.

Det er satt opp forslag til tekst og målsum for innsamlingen, men dette står du helt fritt til å endre om du vil. Vær gjerne personlig og fortell din historie: Hvorfor deltar du? Hva betyr MS-saken for deg?

Inviter venner og familie til å støtte din innsamling. Del bilder og videoer av dine vandringer, gjerne iført t-skjorten. Oppdater dine følgere regelmessig og feir når du når dine milepæler.

Våre beste tips til hvordan lykkes med egen innsamling

Inspirasjon fra andre innsamlere

Vi har tatt praten med en knippe innsamlere som tidligere har trådd til med en innsamling for en verden uten MS. Hva er det som engasjerer de? Hva gjør de for å lykkes? Hva drømmer de om at pengene som samles inn skal bidra til? Kanskje du finner litt inspirasjon til hvordan du kan lykkes med din egen innsamling.

Bilde av Rune Hellem på tur
,

Rune Hellem går for Maria

Rune startet en innsamling for å skape oppmerksomhet rundt smertene samboeren hans, Maria, og andre MS-pasienter opplever.

Portrett av Even Soldal Jensen
,

Går 100 kilometer i august – for en verden uten MS!

— Jeg vil være med å bidra til å kunne tilby mennesker som har MS, pårørende eller andre berørte arenaer hvor man kan…

Portrett av Jeanette
,

Bursdag med mening

Jeg vil løfte opp MS-saken, spesielt ungarbeidet. Det sier Jeanette Rudrud, om hvorfor hun valgte å starte en bursdagsinnsamling for MS-forbundet.

,

Eventyreren med hjerte for MS-saken

Tommy Listøl fra Rogaland elsker å utfordre seg selv. Han takker MS-diagnosen for at han gjør ting han kanskje ellers ikke hadde turt!…

Tusen takk til alle som bidrar!

Hva går pengene til?

MS-forbundet bruker penger der det trengs mest. Det kan være å fortsette arbeidet med å skape gode møteplasser, informasjon, støtte forskning på nye behandlinger og medisiner, politisk arbeid og andre tiltak vi mener vil gjøre livet til mennesker med MS bedre.

Du kan være helt trygg på at alle inntektene fra Facebook innsamlinger til MS-forbundet kommer til rett sted. Det er svært strenge krav for organisasjoner til å bli godkjent til å starte innsamlinger på Facebook. Vi må dokumentere nøye at vi er hvem vi utgir oss for å være, og at vi arbeider for et ideelt formål.

Har du spørsmål så kan du ta kontakt med giveransvarlig Helene SKilbred på mail helene@ms.no