Bestefar og gutt holder rundt hverandre
Hjem / Gi en gave / Gi en gave i ditt testament

Gi en gave i ditt testament

Har du en hjertesak du ønsker skal leve videre etter at du er gått bort? Da kan det å skrive et testament være en fin måte å la din vilje komme frem på. En testamentarisk gave til MS-forbundet bidrar til at MS-rammede kan få et bedre liv. 

Du og vi har et felles ønske for fremtiden - en verden uten MS. Forskningen tar oss stadig nærmere dette målet, og det gir oss håp. Men det er fortsatt et stykke igjen. En gave i ditt testament hjelper oss videre og utgjør en stor forskjell - både for de som lever med sykdommen i dag og for de som kommer til å rammes i fremtiden.

Slik vil din gave hjelpe

Bestefar sitter ved skrivebordet og skriver på datamaskinen

Digitalt testament med Justify

Justify er en digital, selvbetjent, enkel og brukervennlig giverreise for opprettelse av testament hvor kvaliteten sikres av advokater. Sammen med Justify tilbyr vi i MS-forbundet økt trygghet når du velger å gi testamentariske gaver.

Hvis du gir en gave til MS-forbundet i ditt testamente, dekker vi kostnaden for testamentet du oppretter. Med Justify får du som giver veiledning, kvalitetssikring av advokat, trygg lagring og alle fordelene som følger ved å benytte denne tjenesten. ​

Trenger du hjelp?

Få gratis hjelp av vår partneradvokat
Det er ganske mange bestemmelser i arve- og skifteretten som kan være litt vanskelig å ha full oversikt over. Det kan derfor være lurt å få hjelp av en advokat til å sette opp testament, hvis du ikke føler deg helt trygg på dette selv. MS-forbundet har samarbeidsavtale med Advokatfirmaet Tveter og Kløvfjell. MS-forbundet dekker utgifter til hjelp med testament med opptil fem timer dersom forbundet er tilgodesett.

NB: MS-forbundet får ikke kjennskap til hvem som har skrevet et testament, eller testamentets innhold, med mindre du selv ønsker det og gir beskjed. Vi er takknemlige for å bli informert om dette. Rett og slett fordi vi gjerne vil takke deg!

Ta gjerne kontakt med giverservice i MS-forbundet på telefon 22 47 79 90 eller e-post epost@ms.no.

En hjertevarm testamentgave til MS-forbundet

I en verden der generøsitet og medmenneskelighet ofte står i skyggen av hektiske hverdagsliv, er det historier som Einar Barhaugen, som minner oss om den hjertevarme innsatsen mange gjør, selv etter sin død. Gjennom en betydelig testamentgave til MS-forbundet, har Einar etterlatt en gave som strekker seg langt utover hans levetid.

Slik tilgodeser du din hjertesak

Slik oppretter du et testament

Noen råd på veien

Din gave nytter

Enhver gave, stor eller liten, kommer til nytte i arbeidet for alle som er rammet av MS.
Tusen hjertelig takk! 
Bestefar og gutt sitter i trappen