Hopp til hovedinnholdet

Bli med på webinar om MS - seksualitet og samliv

Tirsdag 13. september klokka 18 sender MS-forbundet webinar med tema "MS - seksualitet og samliv".

Meld deg på her.   

MS kan både direkte og indirekte påvirke evne og lyst til å opprettholde sexlivet man hadde før man ble syk. Det å få en kronisk sykdom kan også påvirke hvordan vi ser på oss selv både som menneske og som seksuell partner. For noen vil sykdommen kunne gjøre den intime delen av livet vanskelig. 

Vi har med fem spennende innledere.

Agnete Gade er fysioterapeut på MS-senteret i Hakadal. Hun vil snakke om kommunikasjon, nærhet og om hvordan man kan bruke hjelpemidler og tilpasninger for å kunne fortsette å ha et godt sexliv også med MS.

Bjarni Dagbjartsson og Hanne Fjeldheim er med som brukere, og forteller åpent om hvordan deres samliv påvirkes av MS og andre fysiske utfordringer. De ønsker å fremme kommunikasjon og åpenhet rundt temaet, slik at flere våger å snakke med helsepersonell om dette.

Einar August Høgestøl er nevrolog ved Ullevål sykehus, og brenner for at dette temaet skal opp i bevisstheten hos helsepersonell, og har blant annet laget opplæringsfilmer for helsepersonell som er i kontakt med personer med MS.

Ingrid Thunem er også med som bruker. Hun er leder i unge funksjonshemmede, og er en aktiv samfunnsdebattant innenfor seksualitet for personer med funksjonsnedsettelse. Alle har rett til et sexliv sier Ingrid. Gode råd om hjelpemidler har hun også.

Webinaret sendes tirsdag 13. september kl 18.00. Er du forhindret fra å delta på det tidspunktet, kan du likevel melde deg på, og få direkte link til opptaket etter sendingen.  

Personvern Logg inn for webredaktører

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.