Hopp til hovedinnholdet

Møt MS-forbundet på Arendalsuka

Fra tirsdag 15. august har MS-forbundet stand i byen. Velkommen til vår stand, nederst i gågata. (Foto: arendalsuka.no)

MS-forbundet vil også i år delta aktivt under Arendalsuka, som arrangeres 14.-18. august. Møt fagfolk og politikere til debatt. 

Arendalsuka er en arena hvor nasjonale aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv møtes for debatt og utforming av politikk. Fra tirsdag 15. august har MS-forbundet stand i byen, der det vil bli delt ut informasjon om MS og orientert om aktuelle saker. Velkommen til vår stand, nederst i gågata. 

     

Hjernestrategi

Torsdag 17. august kl. 9-10.30 arrangerer MS-forbundet et debattmøte hvor temaet er hjernestrategi. Møtet arrangeres på Madam Reiersen ved havna i Arendal. Det arrangeres i samarbeid med Norsk epilepsiforbund, CP-foreningen og Norges Parkinsonforbund. 

Les mer

Facebookarrangement

     

Hvorfor blir vi ikke prioritert? 

MS-forbundet har nylig gjennomført en undersøkelse for å kartlegge oppfatningen om eget liv og behandling blant personer med MS. Undersøkelsen viser at MS-pasienter opplever for dårlig kompetanse hos helsepersonell, få og manglende tilbud, Torsdag 17. august kl. 15.30-17 arrangerer vi debattmøte om hvorfor MS-pasienter ikke blir prioritert. 

Det blir også kort informasjon fra Lars Bø om stamcellestudien som er planlagt på Haukeland universitetssykehus.

Les mer

Facebookarrangement

        

Det som telles, teller

Det siste året har det vært mye debatt om hvorvidt helsekøene i sykehusene øker eller minsker. Våren 2016 la Helsedirektoratet fram en rapport som blant annet slår fast at flere får hjelp, og pasienter venter kortere enn før på behandling.

Men, viser dette oss et fullstendig bilde av kapasiteten på pasientbehandlingen ved sykehusene? Hva med det som  ikke telles eller måles?

MS-forbundet, Norsk epilepsiforbund, Diabetesforbundet, Norsk Revmatikerforbund og FFO inviterer til debatt torsdag 17. august kl. 10.30-12. 

Les mer

Facebookarrangement

           

PS! Jeg har MS

Fotoutstillingen "PS! Jeg har MS" blir også med til Arendal. Fotoutstillingen viser et utsnitt av livet til seks vanlige personer. En nybakt mor, en syklist, en musiker, en sauebonde, en bibliotekassistent og en eventyrer. Alle lever på hver sin måte med MS. Utstillingen skal stå på Teaterplassen i Arendal 10.-19. august, og er et samarbeid mellom MS-forbundet og Merck. 

Velkommen til markering av fotoutstillingen på appellscenen på Teaterplassen onsdag 16. august kl. 12.30-13.15

Les mer

Facebookarrangement

Personvern Logg inn for webredaktører

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.