Hopp til hovedinnholdet

Nå kommer MS-bussen til Norge

MS-bussen er en hyggelig samlingsplass; en kafé der folk inviteres inn til en god kopp kaffe og en prat.

MS-bussen er en rullende kafé som gir mennesker som ikke har MS mulighet til å oppleve noen av symptomene på MS. Nå kommer den til Norge.

I forbindelse med verdens MS-dag 30. mai drar MS-bussen på turné i Norge. Bussen er en hyggelig samlingsplass; en kafé der folk inviteres inn til en god kopp kaffe og en prat.

Kaféen er laget slik at gjestene får oppleve noen av symptomene på MS. For eksempel er stolene lave og tunge, kaffekoppene er vanskelige å holde og menytavlen blir plutselig utydelig. Fordi det er veldig mange som har lav kunnskap om MS og misforstår sykdommen, har kaféen fått navnet MSforstått kafé.

     

Vil spre kunnskap

- Svært mange vet verken hva MS er eller hvordan sykdommen påvirker livet. Målet med MSforstått kafé er derfor å sette MS på dagsorden. Vi ønsker å øke kjennskapen til, bevisstheten rundt og forståelsen av hvordan det er å ha MS, forteller Mona Enstad i MS-forbundet.

I tillegg til en hyggelig prat med andre medlemmer i forbundet, kan du hjelpe oss med å fylle ønsketreet vårt. På små lapper kan alle kaféens gjester dele sine tanker. Hvis du har MS, hva skulle du ønske at folk visste om MS? Hvis du ikke har MS, hva vet du om MS? Ved å fylle treet med dine tanker, vil du bidra til å spre kunnskap og bygge forståelse.

            

Skal til fem byer i Norge

Nå ønsker vi at så mange som mulig av våre medlemmer, pårørende og publikum besøker MSforstått kafé! Bussen stopper i Oslo, Kristiansand, Stavanger, Haugesund og Bergen, så sett av datoen for ditt hjemsted!

 

Her er MS-bussens reiserute:

20. mai: Oslo​, Youngstorget

22. mai: Kristiansand​, Øvre Torg.

24. mai: Stavanger​, Kongsgata, ved Domkirken.

25. mai: Haugesund​, Oasen Storsenter.

27. mai: Bergen, Åsane Senter (mellom bygg A og D)

        

Bussen vil være åpen mellom 10 og 17.

                    

Vi ønsker dere hjertelig velkomne, og gleder oss til å se dere på MSforstått kafé!

                  

MSunderstood Café i Irland. Nå kommer den til Norge under navnet MSforstått kafé.

Personvern Logg inn

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.