Hopp til hovedinnholdet

Prosjektmidler fra Stiftelsen Dam

MS-forbundet har fått midler til prosjektet «Leve, elske, le – hjerne det» - en samling for unge med MS i alderen 20 til 40 år.

Prosjektet var ett av 80 prosjekter som denne uken ble innvilget hos Stiftelsen Dam. Prosjektleder Eva Høili hos MS-forbundet er glad for at nettopp denne samlingen fikk midler:

- Med bakgrunn i hva vi vet om unge med MS sin opplevelse av egen situasjon, ønsker MS-forbundet å arrangere en samling der tema er god hjernehelse, kognitive utfordringer og sex og samliv. Dette er viktige tema det ofte er vanskelig å snakke om, og som de unge selv har etterspurt, forklarer Eva.

MS-forbundet planlegger en kurshelg 6. – 8. november på Hurdalssjøen konferansesenter som er godt tilrettelagt for prosjektet. I tillegg til det faglige innholdet i samlingen, er det flotte muligheter for teambuilding og aktiviteter som styrker fellesskapet.

- Samlingen starter fredag med et inspirasjonsforedrag som setter deltakerne i stemning. Programmet for helgen deles i tre bolker. Første del har "Sex, samliv og MS" som hovedtema, hvor en helsefaglig person som også er sexolog er ansvarlig. Andre del omhandler hjernehelsen og det kognitive perspektivet. Her vil nevrologer innlede. Tredje og siste del handler om psykisk helse og mindfullnes.

Er du interessert i å delta? Ta kontakt med Eva Høili på eva@ms.no 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.