Hopp til hovedinnholdet

Trå til for MS 2020

I samarbeid med Pedal People arrangerer MS-forbundet Trå til for- MS - BikeBaseCamp Arendal 8. - 13. august.

BikeBaseCamp Arendal er et sykkeltilbud for deg som har MS, og for deg som bare er glad i å sykle og gjerne vil oppleve Sørlandet på to hjul sammen med andre. 

Utgangspunktet for Trå til for MS - BikeBaseCamp Arendal, er Hove Leirsenter på Tromøya rett utenfor Arendal. Leirsentret ligger i vannkanten – midt i skjærgården på Sørlandet. 

Vi legger opp til turer både med landeveissykler og mountainbikes. Det blir ulike tilbud hver dag, og turer på forskjellige lengder. Du velger selv om du vil med på landeveien eller kjøre i terrenget.  På landeveien blir det blant annet tur til Grimstad og Lillesand samt til Tvedestrand og Risør, hvor vi underveis følger deler av ruten fra etappen Arendal-Sandefjord fra Tour of Norway 2019. I terrenget får vi mulighet for å prøve oss på deler av løypen som brukes av Skagerrakrittet, og på en annen tur kombinerer vi kyst, skog og brede dekk. 

Alle turene kjøres med kaptein/leder, i tillegg hjelpere fra MS-forbundet i følgebiler med mat, drikke og annet utstyr.

Priser

kr 5.400 for medlemmer i MS-forbundet.

Kr 8.400 for ikke-medlemmer (medlemskap i MS-forbundet koster 520 kr).

Prisen inkluderer overnatting, måltider (også under sykkelturene) og to fulle sett med sykkelklær. Påmeldingsfristen er 5. juni. For mer informasjon og påmelding www.pedalpeople.cc (under fanen rejser.) Lurer du på noe om Trå til for MS 2020, kontakt prosjektleder Eva Høili, eva@ms.no eller 995 07 940.

Vi forholder oss hele tiden til Folkehelseinstituttets (FHI) anbefalinger i forhold til Coronaviruset og smitterisiko. Eventuelle endringer i planlegging og program blir annonsert her på ms.no eller på Facebooksiden til Trå til for MS.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.