Hopp til hovedinnholdet

Trå til for MS 2020

Lørdag 8. august starter årets Trå til for MS i Arendal.

I fem dager skal det sykles i områdene rundt vakre Arendal. Utgangspunktet for Trå til for MS - BikeBaseCamp Arendal, er Hove Leirsenter på Tromøya rett utenfor Arendal. Leirsentret ligger i vannkanten – midt i skjærgården på Sørlandet. 

Det er MS-forbundet i samarbeid med Pedal People som arrangerer årets Trå til for MS. Vi håper med dette arrangementet å spre informasjon om og sette fokus på MS.

Vi legger ut små oppdateringer på Facebook og ms.no underveis, og håper du har lyst til å følge syklistene disse dagene. 

Åpen dag

Tirsdag 11. august arrangerer MS-forbundet åpen sykkeldag for alle syklister. Her er alle syklister velkommen til felles sykkeltur med BikeBaseCamp’erne. Enten du har en topptunet landeveissykkel eller en eldre damesykkel med bredt styre og blomsterkurv. Kanskje har du en elsykkel? Uansett, du stiller med det du har! Vi ruller sakte nedover kysten mot Grimstad og returnerer herfra mot Arendal. Herfra tar vi Skilsøferfergen tilbake til Tromøya. Det er to "sløyfer» på turen - en på ca. 30 km og en på 65 km. Du velger selv hvilken rute du vil være med på.

Alle som har lyst å være med er velkommen. Deltakeravgiften for Åpen sykkeldag er kr 500,- for medlemmer av MS-forbundet og kr 750,- for andre. Deltakeravgiften inkluderer en flott «Trå til for MS» sykkeltrøye, enkel lunsj og fergebilletten.

Påmelding her senest fredag 7. august.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.