Hopp til hovedinnholdet

Webinar om seksualitet og samliv

Fikk du ikke med deg webinaret om seksualitet og samliv? Nå kan du se det på vår YouTube-kanal. 

Tirsdag 13. september arrangerte MS-forbundet webinaret "MS - seksualitet og samliv". Mange fulgte webinaret direkte, men ikke alle hadde anledning til det. Derfor har vi lagt ut webinaret i sin helhet på vår YouTube-kanal. Du finner opptaket her

Her møter du Agnete S. Gade som er fysioterapeut ved MS-senteret i Hakadal. Hun snakker om kommunikasjon, nærhet og om hvordan man kan bruke hjelpemidler og tilpasninger for å kunne fortsette å ha et godt sexliv også med MS.

Bjarni Dagbjartsson og Hanne Fjeldheim er med som brukere, og forteller åpent om hvordan deres samliv påvirkes av MS og andre fysiske utfordringer. De ønsker å fremme kommunikasjon og åpenhet rundt temaet, slik at flere våger å snakke med helsepersonell om dette.

Einar August Høgestøl er nevrolog ved Ullevål sykehus, og brenner for at dette temaet skal opp i bevisstheten hos helsepersonell, og har blant annet laget opplæringsfilmer for helsepersonell som er i kontakt med personer med MS.

Ingrid Thunem er også med som bruker. Hun er leder i unge funksjonshemmede, og er en aktiv samfunnsdebattant innenfor seksualitet for personer med funksjonsnedsettelse.
- Alle har rett til et sexliv, sier Ingrid.

Personvern Logg inn for webredaktører

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.