Hopp til hovedinnholdet

Første sykkeldag for Trå til for MS

Deltagerne våknet til strålende sol og perfekte temperatur for sykling søndag morgen. 30 motiverte syklister var klare for første av fire dager med sykling. Og dagen avsluttet med deltagelse på NRKs Sommerskuta!

Rammene kunne ikke vært bedre for årets «Trå til for MS». Sol og perfekt temperatur for sykling møtte deltagerne da de stod opp søndag morgen. Lørdag ettermiddag og kveld ble brukt til å bli kjent, og til å få nyttig informasjon om årets arrangement. Smittevern grunnet Covid-19 er godt ivaretatt og deltagerne fikk utdelt plan for smittevern på første fellesmøte.

Sjekk av sykler

Det er viktig at utstyret er i orden til lange sykkelturer. Lørdag kveld ble sykler sjekket av ekspertene som er med på samlingen. Michael Andersen fra Pedal People leder sykkeldelen av arrangementet og har arrangert «Trå til for MS» fire ganger tidligere i samarbeid med MS-forbundet. Han har lang fartstid som syklist og har lagt opp løypene vi skal sykle disse dagene.

Bryte fordommer

Formålet med «Trå til for MS» er å motivere og inspirere personer med MS og deres pårørende til å få en bedre hverdag med aktivitet og trening, og å samle inn penger til MS-forbundets arbeid for MS. Trå til for MS er et arrangement som skal sette søkelyset på sykdommen MS, bryte ned fordommer og øke kunnskapen i befolkningen. 

Sommerskuta på NRK

I løpet av søndagen ble det klart at vi skulle bli med på direktesendingen til NRK1s Sommerskuta. Hele gjengen troppet opp på kaia til tidligere Bratteklev skipsverft. Her ble prosjektleder Eva Høili intervjuet sammen med deltager Vibeke Gudmundsen Ludvigsen. Super markedsføring av det flotte arrangementet vårt.

Følg med i dagene som kommer for mer moro fra «Trå til for MS».

Personvern Logg inn for webredaktører

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.