Hopp til hovedinnholdet

Ny generalsekretær i MS-forbundet

Magne Wang Fredriksen (46) er ansatt som ny generalsekretær i MS-forbundet. Han arbeider i dag som generalsekretær i Norges Parkinsonforbund.

Vår nåværende generalsekretær Mona Enstad går av med pensjon ved utgangen av 2020. Styret i MS-forbundet i Norge har ansatt Magne Wang Fredriksen (46) som ny generalsekretær. Magne Wang Fredriksen tiltrer stillingen 1. januar 2021. Han har lang erfaring som generalsekretær i Norges Parkinsonforbund.

- Jeg er stolt og ydmyk over å skulle overta etter Mona som har gjort en fenomenal innsats over så mange år. Å få være med på å bidra til en bedre hverdag til alle som lever med MS, føles meningsfylt og viktig, og jeg ser frem til å bli kjent med alle de tillitsvalgte, ansatte og medlemmer som allerede gjøre en fabelaktig innsats over hele landet, sier Magne Wang Fredriksen. 

MS-forbundet i Norge er en interesseorganisasjon som skal ivareta og fremme interessene til mennesker med multippel sklerose (MS). MS-forbundet ble stiftet i 1966 og har i dag ca 9000 medlemmer fordelt på 47 lokalforeninger. Generalsekretæren leder vår administrasjon i Oslo med 6 ansatte. 

Vi ønsker Magne velkommen til MS-forbundet og gleder oss til fremtidig samarbeid.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.