Hopp til hovedinnholdet

STYREWEB - GNIST

Trondheim og Omegn MS-forening benytter StyreWeb i foreningsdriften, og som en del av dette får du som medlem tilgang til appen Gnist som du laster ned fra «butikken» på din Iphone- eller Android-telefon. (se logoen over her)

Hva er Gnist? Gnist er en app som du kan bruke både på mobil, nettbrett og pc/mac. Med Gnist er du tett på din forening. Her ser du meldinger fra styret, og oversikt som viser relevante aktiviteter for deg, f.eks medlemsmøter og turer. Her ligger også en kalender som viser alle aktiviteter ca 2 mnd fremover.  I profilen på Gnist kan du enkelt vedlikeholde dine kontaktopplysninger og legge inn profilbilde. Viktig at vi har riktig kontaktinfo på medlemmene

I Gnist finner du også rabattavtaler og medlemskort så dette alltid er tilgjengelig

Info fra Trondheim og omegn MS-forening vil etter hvert alltid komme via Styreweb så pass på at eposter derfra ikke går i spam-filteret.

Alle medlemmer vi har epost på har mottatt en epostinvitasjon fra styreweb med brukernavn (epostadressen) og et passord for å komme inn på Gnist.  Har du «mistet» denne eposten, eller du mistenker at vi ikke har din epostadresse, så kan du få ny invitasjon med passord ved å sende mail til hbolgnes@gmail.com eller SMS til 950 48275 så sender jeg det til den eposten du ønsker å bruke.

Er du allerede medlem i andre organisasjoner som bruker styreweb/Gnist? Appen håndterer dette uten problemer

Får du ikke til å laste ned Gnist – eller har du andre spørsmål?  Ring Heidi på 950 48275 så ordner vi det sammen

 

Mvh Trondheim og Omegn MS-forening

Likepersoner

Astrid Berglund

41 60 87 07

astridkat@hotmail.no

Steinar Jøsok

91 51 29 71

steinarjosok@gmail.com

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.