Hopp til hovedinnholdet

Betaling av medlemskontingent 2023

MS-forbundet har denne uken sendt ut medlemskontingenten for 2023. Vi gjør oppmerksom på at vi sender ut kontingenten både på SMS og epost. 

De vi ikke har telefonnummer eller epost til, vil få faktura i posten. Det tar da noe lengre tid før du mottar fakturaen.

Dette er årsakene til at vi sender SMS:

1. Det er den aller tryggeste måten for våre medlemmer å betale på, da vi ikke sender elektroniske spor verken på epost eller i posten, som kan spores. Når dere klikker dere videre inn på linken, kommer dere direkte inn til NETS som er Europas største tilbydere av betalingskort og elektroniske betalingsløsninger. Du får mulighet til å betale med kort eller vipps. Det er banken som behandler dette, ikke oss. Når det er betalt, får vi en link fra banken om at du har betalt.

2. Vi sparer miljøet for masse unødvendig papir.

3. Vi som organisasjon sparer penger, som igjen gjør at vi kan bruke mer tid og penger på det vi mener er de viktige tingene for våre medlemmer.

4. Vi vil fornye oss, og gjøre det enklere for våre medlemmer.     

Vi takker alle våre medlemmer for den viktige støtten, og håper at dere fortsatt vil være medlem hos oss.

Om noen er skeptiske til SMS, siden det er forholdsvis nytt for våre medlemmer, ber vi dere ta kontakt med kari@ms.no, eller tlf. 22 47 79 90, så sender vi deg faktura i posten.

Personvern Logg inn for webredaktører

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.