Hopp til hovedinnholdet

Løp inn 13 000 kroner for MS

Juni hvert år arrangerer Kvalavåg Montessoriskole «Skolejoggen» der de samler inn penger til et veldedig formål. I år gikk pengene til MS-forbundet.

- I år har vi hatt et fokus og engasjement rund MS. En av elevenes lærer lever med denne sykdommen og har gjennomgått stamcellebehandling i Mexico og Moskva. Vi har hatt vaffelsalg og flaskeinnsamling for hennes Spleis hvor vi har satt inn over 12 000 kr. For å vise vår støtte til flere som lever med denne sykdommen, ville vi støtte MS-forbundet under årets Skolejogg. Det har til nå kommet inn over 13 000 kr.  Det har altså vært et stort engasjement for saken, forteller Siv Anett Sande som er inspektør og lærer ved Kvalavåg Montessoriskole.

De 56 elevene på skolen løper en fast løype rundt skolen.

- Elevene blir oppfordret til å skaffe seg sponsorer som støtter dem med et engangsbeløp eller et beløp per runde de løper. I år sprang de ivrigste over 30 runder. Og det blir det jo penger av!

Elevene får også et lodd for å være med på det 30 minutters lange løpet. I tillegg får dem et lodd per 5. (1.-4. trinn) eller 7. (5.-7. trinn) runde de løper. Da kan de vinne gevinster sponset fra lokale bidragsytere som kino- og svømmebilletter, badehåndklær, bagger, sjokolade, tyggis og billetter til FK Haugesund sine kamper. Det blir også premier for dem som springer flest runder og for dem som har samlet inn mest penger.

MS-forbundet sier tusen takk for engasjementet elever og lærer har vist for MS-saken. Og tusen takk for midlene dere har samlet inn.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.