Hopp til hovedinnholdet

Støtt arbeidet

MS-forbundet er en partipolitisk uavhengig og religiøst nøytral interesseorganisasjon av og for personer med multippel sklerose.

Å få en MS-diagnosen snur opp ned på livet. Da er det godt å vite at det finnes noen med erfaring. Med hjelp. Med oversikt over landskapet du skal inn i. Som fast giver bidrar du hver måned med viktig støtte til å kjempe for alle som lever med MS i Norge, gjennom forskning, likepersonsarbeid og interessepolitisk arbeid.
 

MS-forbundet bruker penger der det trengs mest. Det kan være å fortsette arbeidet med å skape gode møteplasser, støtte forskning på nye behandlinger og medisiner, politisk arbeid og andre tiltak vi mener vil gjøre livet til mennesker med MS bedre.

Har du spørsmål om gaver du har gitt, ønsker å starte, endre eller avslutte et fast giver-forhold, eller registrere opplysninger?

Alle som har gitt 500 kroner eller mer i gave til MS-forbundet i løpet av et kalenderår kan få skattefradrag for gaven(e), forutsatt at vi har ditt fødselsnummer. Du kan få skattefradrag for gaver inntil 50 000 kroner.

Når et kjært liv tar slutt, velger mange å minnes den man var glad i ved å gi en gave til et formål som betyr noe.

Skal du feire noe? Trå til for MS? Arrangere loppemarked? Gjøre noe ekstraordinært? Gjør som hundrevis av andre, start din egen innsamlingsaksjon til inntekt for MS-saken. Vi gir deg gjerne noen gode tips på veien.

– På familieleir traff jeg mange andre barn, som også hadde foreldre med MS. Det var så deilig å slippe å ha “den praten” som jeg må ha med alle andre, om at pappa er syk. Det sier Molly (14 år) som har hatt stor glede av å være med på familieleir.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.