Hopp til hovedinnholdet

Støtt arbeidet

MS-forbundet er en partipolitisk uavhengig og religiøst nøytral interesseorganisasjon av og for personer med multippel sklerose.

- Jeg vil løfte opp MS-saken, spesielt ungarbeidet. Det sier Jeanette Rudrud, om hvorfor hun valgte å starte en bursdagsinnsamling for MS-forbundet. 

Hver krone teller i kampen mot MS. Ved å gi en gave til MS-forbundet så støtter du forskning og tilbud til alle som lever med sykdommen og deres pårørende. 

MS-forbundet bruker penger der det trengs mest. Det kan være å fortsette arbeidet med å skape gode møteplasser, støtte forskning på nye behandlinger og medisiner, politisk arbeid og andre tiltak vi mener vil gjøre livet til mennesker med MS bedre.

Har du spørsmål om gaver du har gitt, ønsker å starte, endre eller avslutte et fast giver-forhold, eller registrere opplysninger?

Alle som har gitt 500 kroner eller mer i gave til MS-forbundet i løpet av et kalenderår kan få skattefradrag for gaven(e), forutsatt at vi har ditt fødselsnummer. Du kan få skattefradrag for gaver inntil 50 000 kroner.

Når et kjært liv tar slutt, velger mange å minnes den man var glad i ved å gi en gave til et formål som betyr noe.

Å få en MS-diagnosen snur opp ned på livet. Da er det godt å vite at det finnes noen med erfaring. Med hjelp. Med oversikt over landskapet du skal inn i. Som fast giver bidrar du hver måned med viktig støtte til å kjempe for alle som lever med MS i Norge, gjennom forskning, likepersonsarbeid og interessepolitisk arbeid.

Skal du feire noe? Trå til for MS? Arrangere loppemarked? Gjøre noe ekstraordinært? Gjør som hundrevis av andre, start din egen innsamlingsaksjon til inntekt for MS-saken.

Personvern Logg inn for webredaktører

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.