Hopp til hovedinnholdet

Støtt arbeidet

MS-forbundet er en partipolitisk uavhengig og religiøst nøytral interesseorganisasjon av og for personer med multippel sklerose.

Har du spørsmål om gaver du har gitt, ønsker å starte, endre eller avslutte et fast giver-forhold, eller registrere opplysninger?

Alle som har gitt 500 kroner eller mer i gave til MS-forbundet i løpet av et kalenderår kan få skattefradrag for gaven(e), forutsatt at vi har ditt fødselsnummer. Du kan få skattefradrag for gaver inntil 50 000 kroner.

Når et kjært liv tar slutt, velger mange å minnes den man var glad i ved å gi en gave til et formål som betyr noe.

En minnegave er et alternativ til en vanlig blomsterhilsen, som gis til minne om personen som gått bort. Samtidig som du hedrer den du er glad på en fin måte, hjelper du mennesker med MS med viktige tilbud, og du støtter livsviktig forskning.

Skal du feire noe? Trå til for MS? Arrangere loppemarked? Gjøre noe ekstraordinært? Gjør som hundrevis av andre, start din egen innsamlingsaksjon til inntekt for MS-saken. Vi gir deg gjerne noen gode tips på veien.

– På familieleir traff jeg mange andre barn, som også hadde foreldre med MS. Det var så deilig å slippe å ha “den praten” som jeg må ha med alle andre, om at pappa er syk. Det sier Molly (14 år) som har hatt stor glede av å være med på familieleir.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.