Hopp til hovedinnholdet

Bli med å trå til for MS i august!

I aksjonen Trå til for MS setter vi fokus på MS-saken og samler inn penger til forskning på multippel sklerose – for en verden uten MS. Vil DU være med?

Start din spleis her

Alle som vil kan være med! Du oppretter en innsamling på spleis.no/ms, får tilsendt en oppstartspakke, som inkluderer en fin t-skjorte (helt gratis), og så er det bare å sette i gang. 

Du kan gjøre hva du vil for å samle inn penger, og du kan gjøre så mye eller lite ut av det som du vil. Din innsamling er en mulighet for deg og ditt nettverk til å gjøre en forskjell for de som er berørt av MS i dag og i fremtiden. Ikke vær redd for å ha det litt gøy på veien! ❤️

Hvor mye du gjør ut av din innsamling er helt opp til deg. De kan helt enkelt opprette en innsamling og be om støtte til den, eller man kan for eksempel:

  • Utfordre seg selv ved å gå, løpe eller rulle en meter per kroner som samles inn
  • Strikke et sett grytekluter til alle som gir over en viss sum
  • Unngå godteri en dag per gave som gis
  • Gå opp på en fjelltopp eller noe annet utfordrende
  • Eller noe helt annet

Sammen setter vi fokus på MS-saken og samler inn penger til forskning på MS, slik at de som er rammet i dag, og som rammes i fremtiden, kan få et bedre liv. 

Start din spleis her

Noen tips: 

  • Når du opprettet innsamlingen på spleis, skriv litt om hvorfor du gjør dette – hva motiverte deg til å samle inn penger til MS-saken? 
  • Del innsamlingen bredt, men ta også direkte kontakt med potensielle givere. Send en melding på Facebook, en e-post eller en sms direkte til noen utvalgte, der du ber om støtte.
  • Gi gjerne første gaven til innsamlingen selv. Da er det lettere for andre å kaste seg på.
  • Ikke gi deg – fortsett å spørre. Hold giverne og potensielle givere oppdatert om hvordan det går med innsamlingen din, og del gleden over å ha oppnådd små og store mål på veien.

Se flere tips her.

Bli inspirert av andre innsamlere 

Even Soldal trår til for MS: 100 km og innsamling for samhold og forskning

- Jeg vil være med å bidra til å kunne tilby mennesker som har MS, pårørende eller andre berørte arenaer hvor man kan oppleve varierte typer mestringsfølelse, samhold og tilhørighet. Det sier Even Soldal, om hvorfor han Trår til for MS i august med å starte en innsamling på Spleis for MS-forbundet.

Les intervjuet

Rune gikk 60 kilometer i april for en verden uten MS 

- Jeg valgte å starte en innsamling fordi jeg kjenner flere som har MS, blant annet samboeren min Maria. Jeg ønsker å bidra til å skape oppmerksomhet rundt hvilke smerter hun og andre MS-pasienter opplever i hverdagen, forteller Rune.

Les intervjuet

Bursdag med mening 

 Jeg vil løfte opp MS-saken, spesielt ungarbeidet. Det sier Jeanette Rudrud, om hvorfor hun valgte å starte en bursdagsinnsamling for MS-forbundet. 

Les intervjuet 

Hedret sin far gjennom innsamling

- Jeg håper vi en dag kan finne en kur mot MS, men frem til da vil han gjøre sitt for å bidra til at man kan bremse sykdommen, og gjøre livet til MS-rammede best mulig! Det sier Eirik som samlet inn penger til MS-forbundet for å minnes og hedre sin avdøde far.

Les intervjuet 

 

Andre måter å gi på

Gi en gave i dag på Vipps 96977 (MS-forbundet i Norge), gi med kort på gi.ms.no, eller bruk vårt kontonummer 7038.05.40043. 

Dette går pengene til 

Pengene går til å skape gode møteplasser, støtte til forskning, politisk arbeid og andre tiltak som vil gjøre livet til mennesker med MS og deres pårørende bedre. Halvparten av alle innsamlede midler går tilbake til MS-forbundets lokale foreninger.
  

Vi kan hjelpe deg i gang

Har du spørsmål eller trenger hjelp til å starte en innsamling på Spleis til inntekt for en verden uten MS, så kan du gjerne ta direkte kontakt med på tlf: 22 47 79 90 eller send en mail til june@ms.no.

 

Personvern Logg inn for webredaktører

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.