Hopp til hovedinnholdet

Takk til alle kreative Trå til innsamlere!

I MS-forbundet er vi så heldige og har en masse engasjerte personer som er med å bidrar med å samle inn penger for en verden uten MS. Vi har tatt praten med en knippe innsamlere som er med å Trår til for MS. Hva er det som engasjerer de? Hva gjør de for å lykkes? Hva drømmer de om at pengene som samles inn skal bidra til? Kanskje du finer litt inspirasjon til en egen Trå til aksjon. 

Går 100 kilometer i august - for en verden uten MS

— Jeg vil være med å bidra til å kunne tilby mennesker som har MS, pårørende eller andre berørte arenaer hvor man kan oppleve varierte typer mestringsfølelse, samhold og tilhørighet. Det sier Even Soldal, om hvorfor han Trår til for MS i august med å starte en innsamling på Spleis for MS-forbundet.

Les hele historien

Cathrines engasjement for MS-saken

— Jeg har en sterk tro på at forskningen støttet av MS-forbundet vil gjøre livet bedre for mange av oss som lever med denne diagnosen. Jeg er takknemlig for den behandlingen jeg får i dag, samtidig som det gir meg håp å tenke på at det stadig gjøres medisinske fremskritt og at vi får flere behandlingsalternativer. Jeg ønsker å være en del av dette håpet, en del av den positive forandringen som MS-forbundet arbeider mot.

Les hele historien

Bursdag med mening

— Jeg vil løfte opp MS-saken, spesielt ungarbeidet. Det sier Jeanette Rudrud, om hvorfor hun valgte å starte en bursdagsinnsamling for MS-forbundet.

Les hele historien

Elever samlet inn over 80.000 kroner til MS-saken

I forbindelse med sin tradisjonsrike Solidaritetskafé bidro elever og lærere på Flatbygdi Skule i Vik med imponerende innsats for å samle inn penger til MS-saken. I spissen sto 12 år gamle Astrid Hovland som selv har MS.

Les hele historien 

Eventyreren med hjerte for MS-saken

Tommy Listøl fra Rogaland elsker å utfordre seg selv. Han takker MS-diagnosen for at han gjør ting han kanskje ellers ikke hadde turt! I 2022 var han på eventyr - på fjelltoppen “Island peak” i Nepal, 6189 moh. Turen brukte han til å samle inn penger til MS-forbundet. 

Les hele historien

Rune Hellem gikk langt for å vekke oppmerksomhet rundt MS-saken

Rune starten en innsamling for å skape oppmerksomhet rundt smertene samboeren hans, Maria, og andre MS-pasienter opplever. For å skape oppmerksomhet rundt saken valgte han å gå traseen som brukes i Elgrittet, en tur på 54 km og ni timer!

Les hele historien 

Heidi Østerhagen trosser sykdommen for å nå nye fjelltopper - bokstavelig talt

Heidi har progressiv MS og valgte å starte en innsamling til inntekt for forskning. Under innsamlingen har hun fokusert på turglede, og for første gang på mange år skal hun snart legge ut på langtur.

Les hele historien
    

Audun Knapskog deltok i "Gå 60km i april" for et mer aktivt pensjonistliv

Audun har tidligere hatt et aktivt liv med mye fjellturer. Etter en progressiv MS-diagnose tok dette slutt. Her forteller han om sin grunn til å delta i aksjonen "Gå 60km i april" - For en verden uten MS

Les hele historien
  

Tommy Herredsvela ba kommunen om å bidra til MS-saken

I tillegg til sin egen innsamling på Facebook, sendte Tommy Herredsvela søknad til Bjerkreim kommune, og utfordret dem til også å gi til MS-saken. Og det ville kommunen gladelig gjøre! 

Les hele historien

   
Vi MS-forbundet er dypt takknemlige for alle som Trår til for MS, for engasjementet og bidraget til arbeidet for alle som lever med MS! Tusen takk. 

  

Vil du starte egen innsamling? 

I aksjonen Trå til for MS setter vi fokus på MS-saken og samler inn penger til forskning på multippel sklerose – for en verden uten MS.

Du oppretter en innsamling på spleis.no/ms, får tilsendt en oppstartspakke, som inkluderer en fin t-skjorte (helt gratis), og så er det bare å sette i gang. Sammen setter vi fokus på MS-saken og samler inn penger til forskning på MS, slik at de som er rammet i dag, og som rammes i fremtiden, kan få et bedre liv. 

Start din spleis her

 
Les mer om Trå til for MS

Dette går pengene til 

Pengene går til å skape gode møteplasser, støtte til forskning, politisk arbeid og andre tiltak som vil gjøre livet til mennesker med MS og deres pårørende bedre. Halvparten av alle innsamlede midler går tilbake til MS-forbundets lokale foreninger.

Personvern Logg inn for webredaktører

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.