Hopp til hovedinnholdet

Flight Park: Ny medlemsfordel

MS-forbundet har inngått en avtale med Flight Park på Gardemoen som innebærer at du som medlem får 10 prosent rabatt på gjeldende parkeringspriser.

Du avleverer din bil utenfor avgangshallen på Oslo lufthavn Gardermoen. Når du returnerer, får du bilen igjen i parkeringshuset utenfor ankomsthallen. Hvis du ønsker å benytte deg av tjenesten, gå inn på www.flightpark.no

Ved første bestilling bruk «MLF» i feltet for firmakode på bestillingsskjemaet og opprett eget passord. Ved neste bestilling, logger du deg inn ved å bruke ditt eget passord.

For å få rabatten må gyldig medlemskort i MS-forbundet fremvises ved henting av bil. Avtalen er inngått for ett år av gangen.

MS-forbundet har også andre rabattavtaler gjennom Funksjonshemmedes fellesorganisasjon, FFO.

MS-forbundet er en interesseorganisasjon for personer med MS, pårørende og andre støttespillere. Våre viktigste saker nå er etablering av et landsdekkende tilbud om autolog stamcelletransplantasjon i Norge, behandlingsreiser for personer med MS til varmere strøk og en handlingsplan som vil styrke rehabiliteringstilbudet for personer med MS.

Les mer og meld deg inn her

Les mer om MS-forbundet

Lokallag

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.