Hopp til hovedinnholdet

Støtte til bok om mestringsstrategier og et nasjonalt friluftsløft

(Foto: Steinar Årset)

ExtraStiftelsen kom med to store julegaver til glede for alle forbundets medlemmer.

Anne Jorun Kristiansen har fått midler til å skrive en bok om ulike mestringsstrategier til personer med MS. Gjennom dybdeintervjuer skal hun finne meningsfulle og varierte historier som skal danne grunnlaget for denne mestringsboken. Har du en viktig historie og fortelle om livet med MS vil dette bli en god anledning.

Årets andre storsatsning gjennom ExtraStiftelsen er MS-forbundets «Nasjonale Friluftsløft». Det vil bli en mulighet for alle MS-forbundets medlemmer å sende inn ønsker om støtte til regionale friluftsamlinger. Fire samlinger vil bli plukket ut og tildelt økonomisk støtte, samt få veiledning fra MS-forbundets friluftsentusiast, Steinar Årset som vil lede prosjektet. Mer informasjon vil komme på nyåret, så følg med.

Neste søknadsfrist: 1. mars

Det ble sendt inn en rekke gode og spennende prosjektsøknader i år som tidligere. Nå med to søknadsrunder i året på helse og rehabiliteringsprosjekter er det for øvrig ikke lenge til neste søknadsfrist allerede 1. mars. Har du en god idé eller lurer på hvordan du kan søke prosjekter gjennom ExtraStiftelsen så send gjerne en mail til steinar@ms.no.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.