Hopp til hovedinnholdet

Tren med MS-forbundet - ny film

MS-forbundet har laget treningsfilmer spesielt for deg som har MS. Med disse filmene kan du trene når og hvor det passer deg.

2020 har vært et utfordrende og tøft år. Vi står i en vanskelig tid og korona har ført til at mange har vært isolert hjemme. Mulighet for å trene sammen med andre er en av de aktivitetene som har vært umulig å delta på. MS-forbundet har laget fem treningsvideoer spesielt tilpasset for deg med MS. I samarbeid med coach og personlig trener Astrid Moe Eikrem, som selv har MS, har vi laget treningsvideoer på ca 30 minutter. De er delt inn i oppvarming, hoveddel og en del med mentaltrening.

Filmene kan ses hver for seg, men du kan også sette de sammen ut fra hvilke muskelgrupper og hva du har lyst til å trene den dagen. Det  viktigste er at du har det gøy og finner noe som passer for deg.

I den femte filmen står bevegelighet og avspenning på programmet.

Vi som har MS blir ofte stive og støle i kroppen. For å forebygge og motvirke er det lurt å legge litt bevegelighetstrening inn i programmet. Det er ikke mulig å strekke bort treningsstølhet, hvis du bruker muskler du ikke har brukt på en stund eller gjør en ny øvelse, så vil du bli støl.

Bevegelighetstrening og strekking hjelper oss med å beholde og øke bevegeligheten og funksjonaliteten i kroppen.

Mentaltreningen gir tips om pusteøvelser.

Femte treningsfilm finner du her 

Fjerde treningsfilm finner du her

Tredje treningsfilm finner du her 

Andre treningsfilm finner du her 

Første treningsfilm finner du her

God trening!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.