Hopp til hovedinnholdet

Velkommen til årets første MS-konferanse

Årets første MS-konferanse er et heldigitalt og gratis arrangement for alle som ønsker å delta. Tema er «MS, Covid-19 og vaksine».

Mandag 19. april fra klokka 18:00 til 20:00 inviterer MS-forbundet til digital MS-konferanse. Fjorårets MS-konferanser ble avlyst grunnet koronapandemien. Derfor skal MS-forbundet arrangere heldigitale konferanser i løpet av våren 2021. Tema for den første konferansen er «MS, Covid-19 og vaksine». Et aktuelt tema vi håper mange finner interessant.

Vi har fått med oss fremragende foredragsholdere fra både Sverige og Norge. Fredrik Piehl som er nevrolog ved Karolinska Institutet skal blant annet forklare hvordan en vaksine blir fremstilt og gi oss informasjon om de ulike vaksinene og risiko for personer med MS. Nevrolog Øivind Torkildsen skal gi oss en oppdatering på korona og MS i Norge, og nevrolog Trygve Holmøy kommer i studio og skal svare på innsendte spørsmål. Har du et spørsmål relatert til tema, kan du sende inn ditt spørsmål etter du har registrert deg. Vi garanterer ikke at ditt spørsmål blir besvart under sendingen.

- Vi er glade for å kunne tilby medlemmer og andre interesserte en digital MS-konferanse. Tematikken er høyaktuell, og vi håper å treffe flest mulig. MS-konferansene har vært et populært tilbud i årevis. Målet er å arrangere fysiske konferanser til høsten, og tre digitale før sommeren, forteller generalsekretær i MS-forbundet Magne Wang Fredriksen.

Wang Fredriksen skal lede konferansen.

Påmelding finner du her

Konferansen blir arrangert med støtte fra Stiftelsen Dam. Konferansen blir filmet og lagt ut på MS-forbundet sin YouTube-kanal i etterkant av arrangementet. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.